Claudiu Zamfir

Nou fond de 120 milioane dolari de la un investitor al românilor de la Elrond

Thumbnail

Startup-urile din domeniul crypto vo putea obține noi finanțări de capital de risc de la un fond de 120 de milioane de dolari, lansat recent de o companie de investiții care a finanțat în trecut și startup-ul românesc Elrond.

Firma de investiții Maven 11 Capital a anunțat lansarea Venture Fund II. Cel de-al doilea fond al olandezilor se va axa tot pe startup-uri care dezvoltă invovații în industria criptomonedelor: protocoale de infrastructuri, finanțe descentralizate (DeFi), aplicații Web 3.0 .

„Abundența capitalului din industrie, în acest moment, arată că trebuie să chemăm la masă mai mulți (antreprenori). Adoptăm întotdeauna adecvată scopului, pentru că fiecare fondator și fiecare proiect are nevoi diferite” - a spus Balder Bomans, partener în Maven 11 Capital.

Firma de investiții olandeză a finanțat și startup-ul crypto Elrond, inițiat la Sibiu de Beniamin Mincu, Lucian Mincu și Lucian Todea. Este vorba despre o rundă de investiții seed de 1,9 milioane de dolari, primită de români din partea Binance Labs, Electric Capital, NGC Partners, Maven 11 și Authorito Capital. În prezent, Elrond are sediul central în Malta, dar echipa de dezvoltare este la Sibiu.

Fondul de investiții Maven 11 Capital, cu sediul la Amsterdam, poate fi contactat online AICI.

Parallax

Vizualizari
8230
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri