Claudiu Zamfir

Noi finanțări de 85 milioane Euro pentru startup-uri europene de la un investitor al Glovo

Thumbnail

Startup-urile europene de tehnologie vor putea obține finanțări de capital de risc printr-un nou fond de investiții în valoare de 85 milioane euro, lansat de o firmă spaniolă de venture capital care a investit și în „unicornul” de livrări Glovo, prezent și în România.

Seaya Ventures a anunțat luni prima închidere a celui de-al treilea fond de investiții al său, la o valoare de 85 de milioane de euro, cu o țintă de 125 de milioane de euro, la care firma de ventue capital vrea să ajungă, conform Red Herring.

Noul fond de investiții intenționează să participe la runde de serie A sau B, de până la 20 de milioane de euro în principal în startup-uri de tehnologie din sudul Europei. În funcție de oportunitățile care vor apărea, fondul va investi și în startup-uri din alte zone ale Europei, a declarat, pentru Sifted.eu, Beatriz Gonzalez, fondatoare a Seaya Ventures.

Principalele domenii vizate de investitori sunt: comerț online pe platforme marketplace, mobilitate, software as a service (SaaS), fintech, turism, ticketing, marketing digital, tehnologii mobile.

Fondată în anul 2013, firma de investiții Seaya Ventures are sediul central la Madrid (date de contact AICI).

Parallax

Vizualizari
1648
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri