Claudiu Zamfir

FNGCIMM suspectează „un posibil atac cibernetic sofisticat” la procesul de înscriere Invest IMM

Thumbnail

Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM (FNGCIMM) spune, vineri, că suspectează un ”posibil atac cibernetic sofisticat” asupra site-ului de înscriere în programul IMM Invest România, portalul fiind blocat „la scurt timp după deschiderea aplicațiilor”.

Comunicatul FNGCIMM:

Portalul imminvest.ro a inregistrat o rata de inscriere de peste 200 aplicatii pe secunda inca din primele momente de la deschiderea aplicatiei, fiind intr-o crestere exponentiala. Ambele site-uri, www.fngcimm.ro si www.imminvest.ro au fost blocate la scurt timp de la deschiderea aplicatiei. In etapa de dezvoltare si testare au fost verificate si validate atat conditiile de securitate, cat si conditiile functionale, in cazul unei sarcini ridicate. Toate aceste elemente ne ridica suspiciuni intemeiate privind un posibil atac cibernetic sofisticat. In acest moment, echipa de suport tehnic a aplicatiei depune toate eforturile pentru  remedierea problemelor tehnice.

Echipele noastre fac eforturi deosebite pentru a remedia situatia si ii asiguram pe toti antreprenorii, ca in cel mai scurt timp, procesul de inscriere va fi reluat in parametri optimi.

Subliniem ca principiul de inscriere in program nu este, primul venit, primul servit, iar aplicatia va ramane deschisa pana la sfarsitul acestui an. De asemenea ii asiguram pe antreprenori ca suntem pregatiti sa lucram in regim de permanenta, pentru a procesa toate solicitarile primite in termenul promis.

Ne cerem scuze pentru neplacerile create si va asiguram de intregul nostru suport.

Citește și:

Parallax

Vizualizari
2975
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
Dan
Adrian
Buna ziua,
nu e nici un atac cibernetic sunteti voi condusi de HOTI! anul trecut emag a tinut blackfriday in picioare cu 25.000 de utilizatori pe secunda, voi va plangeti la 200 ???? Bagati bani in infrastructura fratilor ca sunteti de rasul lumii altfel. Asa a fost si la Startup Nation. Aveti pretentia la 40.000 de firme inscrise si voi nu faceti fata la 200 ?
RUSINE!

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri