Claudiu Zamfir

Firmele primesc contractele de finanțare în Schema HoReCa. Valoarea ajutoarelor de stat și manualul de contractare

Thumbnail

Firmele și alți solicitanți admiși la Schema de ajutoare de stat HoReca încep să primească contractele de finanțare, în cadrul etapei de transmitere a acestor documente, initate vineri, 26 noiembrie 2021, de la ora 12.00, de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului.

Cele 8369  de contracte de finanțare au o valoare totală de 2.144.115.349 lei, sub bugetul maxim al schemei, de 2,5 miliarde de lei (din care numai 1 miliard de lei este disponibil la plată în anul 2021, restul de 1,5 miliarde de lei fiind doar credite de angajament, care vor necesita alocare bugetară pe anul 2022).

Aplicanții vor intra în aplicație în secțiunea Contractare, vor introduce IBAN-ul (cont curent sau cont de grant), vor descărca contractul de finanțare, îl vor semna cu semnătură electronică și îl vor reîncărca în platformă în maxim 10 zile de la transmitere, potrivit ministerului.

Conform procedurii, programului la art. 6.7 alin. (2), aplicanții care nu semnează și nu transmit contractul de finanțare până la termenul limită prevăzut la art. 6.7. alin. (1), vor primi decizie de respingere, semnată electronic de ordonatorul terțiar de credite, transmisă prin contul din platformă.

Call center MEAT: 0219059 .

Serviciul de Telecomunicatii Speciale împreună cu structura de specialitate din cadrul ministerului au elaborat manualul de utilizare al modulului de contractare pe care îl găsiti AICI.

Manual de Utilizare Modul Contractare FO by claus_44 on Scribd

Parallax

Vizualizari
6578
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
Dorin
Lupitu
Buna ziua,
spuneti ca :
"Aplicanții vor intra în aplicație în secțiunea Contractare, vor introduce IBAN-ul (cont curent sau cont de grant),"
am trecut contul curent, banca unde am contul curent este si banca partenera aleasa de mine cand am aplicat, dupa semnarea electronic a contractului vad ca nu se mai poate modifica contul IBAN
poza de profil
Tomoiaga
Mihaela
Trebuie publicat anunt si pentru Horeca?

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri