Adi Iacob

Finanţări de 20.000 euro pentru startup-urile de blockchain

Thumbnail

Un proiect finanțat prin programul de cercetare și inovare al Uniunii Europene ― Orizont 2020, caută să investească în startup-uri blockchain din domeniile: fintech, tehnologia informației și a comunicațiilor și retail. Block Start oferă startup-urilor europene admise în program finanțări de câte 20.000 de euro.

Antreprenorii se pot înscrie (AICI) până pe 10 februarie. Se pot înscrie firme mici şi mijlocii (în conformitate cu definiţia dată pentru acestea de legislaţia UE) sau startup-uri din UE sau ţările asociate H2020.

Startup-urile admise au o perioadă de 4 luni în care trebuie să realizeze un prototip, urmată o perioadă de testare, de 2 luni, în care au oportunitatea de a-și perfecționa produsul și dezvolta afacerea, lucrând cu potențiali clienți ― pentru a identifica produsul care corespunde cel mai bine cerințelor acestora.

Antreprenorii beneficiază de suport și sesiuni de mentorat pentru identificarea oportunităților de creștere ale afacerii, precum și acces la investitori, fondatori de startup-uri, fonduri de investiții și investitori de tip angel (business angels).

Citește și:

Bani pentru startup-uri românești 2020: 10.000 Euro de la Samsung, înscrieri online

Parallax

Vizualizari
1934
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri