Adi Iacob

Finanțare de până la 200.000 de euro pentru firmele care dezvoltă senzori, componente electronice sau obiecte inteligente

Thumbnail

DIATOMIC, rețeaua europeană a centrelor de inovare digitală, distribuie 1,5 milioane de euro pentru startup-urile și IMM-urilor care dezvoltă componente electronice, senzori, obiecte inteligente pentru sectoarele sănătății, agroalimentare și de producție. Afacerile pot aplica până pe data de 15 iunie (aici).

În cadrul programului pot aplica consorții formate din 2 sau 3 parteneri, din UE și din țările asociate. Consorțiile ar trebui să reunească startup-uri sau IMM-uri care doresc să digitalizeze sau să dezvolte produse noi și furnizori de tehnologie (centre de cercetare în domeniul tehnologiei, universități, etc) care pot sprijini afacerile pe parcursul experimentelor lor.

Bugetul pentru fiecare experiment poate varia de la 70.000 la 200.000 de euro. Fiecare partener poate să primească finanțare între 20.000 și 100.000 de euro.

În urma evaluării și selecției, fiecare din cei care au aplicat va intra în programul DIATOMIC Design-Develop-Market care durează între 9 și 15 luni.

Citește și Fonduri europene de 132.000 lei pentru sprijinirea evaluării proiectelor europene din domeniul IT

Parallax

Vizualizari
1842
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri