Adi Iacob

Fonduri europene de 132.000 lei pentru sprijinirea evaluării proiectelor europene din domeniul IT

Thumbnail

Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale a anunțat că va începe un proiect prin care va oferi sprijin pentru evaluarea proiectelor din domeniul tehnologiei, depuse în cadrul Axei Prioritare 2 POC – Acţiunea 2.1.1, pentru o economie digitală competitivă, schemei de ajutor de stat pentru îmbunătăţirea infrastructurii în bandă largă şi a accesului la internet.

Ministerul a demarat proiectul în luna aprilie a acestui an, potrivit unui comunicat de presă al instituției. Obiectivul proiectului constă în asigurarea expertizei în domeniul evaluării pentru proiectele depuse în cadrul Axei Prioritare 2 POC – Acţiunea 2.1.1, în perioada 2018-2019. 

Astfel, va fi asigurată expertiza tehnică de specialitate necesară în domeniul evaluării pentru un număr de 350 de proiecte.

Valoarea Totală a Proiectului este de 156.187,50 lei, din care: asistenţa financiară nerambursabilă solicitată din Fondul European de Dezvoltare Regională prin POAT 2014 – 2020 în valoare de 132.370,84 lei şi cofinanţarea proprie în valoare de 23.816,66 lei.

Parallax

Vizualizari
680
Conţinut
Parerea ta despre articol

Acest proiect a fost finanțat cu sprijinul Comisiei Europene. Această publicație (comunicare) nu angajează decât autorul iar Comisia Europeană nu este răspunzătoare de folosirea în alte scopuri a informațiilor conținute.

Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri