Adi Iacob

Uber dezvoltă o tehnologie pentru a verifica dacă șoferii poartă măști

Thumbnail

Cei care lucrează în anumite industrii vor trebui să se întâlnească și să interacționeze zilnic cu mulți oameni. Printre aceștia se numără și șoferii aplicațiilor de ridesharing precum Uber, Bolt, Yango sau Free Now. Având în vedere contextul actual, reprezentanții Uber au anunțat că lucrează la un sistem prin care compania se va asigura că șoferii poartă măști în timp ce lucrează.

Există șansa un șofer să poată transmite virusul, deoarece ar putea fi un purtător asimptomatic. 

Nu există detalii despre tehnologia pe care compania de ridesharing o va folosi, dar având în vedere că Uber are deja capacități de verificare facială prin intermediul funcției sale “Real Time ID-check”, este posibil să folosească acest lucru pentru a detecta dacă șoferii poartă măști, scrie Ubergizmo

De asemenea, aplicația ar putea oferi clienților posibilitatea de a raporta șoferii care nu respectă această regulă.

„Pe măsură ce țările se redeschid, Uber este concentrată pe siguranță (...). Astăzi, continuăm să cerem utilizatorilor (n.r. pasagerilor) să rămână acasă dacă pot, în timp ce livrăm materiale de siguranță șoferilor care oferă călătorii esențiale", a declarat Andrew Hasbunhead of safety communications la Uber, pentru CNN Business.

Parallax

Vizualizari
877
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri