Raluca Abrihan

Uber Eats nu va mai fi disponibil în România

Thumbnail

Serviciul de livrare mâncare Uber Eats iese din România de la începutul lui iunie pe motiv că noua strategie a companiei este de a se concentra pe piețele de top în care acest serviciu este prezent la nivel global.

"Am luat decizia dificilă de a sista serviciile Uber Eats în România începând cu luna iunie. Această hotărâre vine în continuarea strategiei noastre de a ne concentra energia și resursele în piețele de top în care Uber Eats este prezent la nivel global”,  au spus reprezentanții Uber Eats.

Serviciul a fost lansat în România în urmă cu doi ani. Serviciul de ridesharing al Uber va rămâne în continuare disponibil.

"Această decizie se bazează pe o analiză detaliată a rezultatelor de business într-o piață competitivă pentru livrarea de mâncare. Fiind o companie globală, trebuie să alegem cu atenție cele mai potrivite produse pentru fiecare piață și felul în care distribuim resursele în locurile în care suntem prezenți în lume.

Această decizie ne permite să ne redirecționăm resursele către alte piețe din Europa și din lume, unde Uber Eats înregistrează o creștere foarte rapidă.

Acum, prioritatea noastră este să facem tot posibilul să atenuăm impactul asupra colaboratorilor noștri: angajații, restaurantele partenere, curierii parteneri și clienți care ne-au susținut până acum", a mai stransmis compania.

Pe lângă România, Uber sistează serviciul de livrare mâncare în alte şapte pieţe, Cehi, Egipt, Honduras, Arabia Saudită, Ucraina şi Uruguay.

De asemenea, Uber a mai explicat că Eats aducea în pieţele mai sus menţionate doar 1% din veniturile totale ale acestui serviciu, în timp ce pierderile din cele opt ţări reprezentau 4% din totalul pierderilor Uber Eats, potrivit Reuters.

 

Parallax

Vizualizari
6529
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri