Raluca Abrihan

Uber a început să-şi suspende o parte din servicii în anumite ţări

Thumbnail

Uber Technologies a anunţat miercuri că în anumite state începe suspendarea serviciilor unor servicii speciale de ridesharing care permiteau ca mai mulţi utilizatori să călătorească împreună pentru a preveni răspândirea coronaviruslui, scrie Reuters.

Opţiunea prin care până la trei utilizatori puteau împărţi aceeaşi cursă a fost suspendată în Canada şi Statele Unite. Mai mult, reprezentanţii companiei spun că această opţiune ar putea fi scoasă din aplicaţie şi în alte ţări. Celelalte servicii ale companiei, inclusiv UberEats, rămân disponibile.

“Uber nu este un expert în domeniul sănătății și urmează îndrumările organizațiilor locale de sănătate publică. Astfel, monitorizăm situația și procedăm conform recomandările pe care le primim de la acestea”, au declarat reprezentanţii Uber Eats pentru StartupCafe, în legătură cu prevenirea răspândirii coronavirusului.

Alte servicii de livrare mâncare au luat măsuri de prevenţie precum: livrare fără contact fizic direct, recomandă tuturor clienților să utilizeze plata cu cardul, sau vor bloca zonele de carantină precum spitalele de boli infecțioase sau, dacă va fi cazul, alte zone clar delimitate de către autorități ce se află în aria de livrare, pentru ca livratorii să nu fie expuși la niciun fel de risc de îmbolnăvire.

Recent, Uber a introdus noi funcții în aplicație, prin care își propune să asigure o comunicare mai eficientă între șoferi și pasageri și să contribuie la îmbarcări mai sigure. Utilizatorii aplicației de ridesharing din România vor avea opțiunea de a primi un cod PIN format din 4 cifre pe care să îl comunice șoferilor înainte de a începe cursa.

Acest nou pas de verificare își propune să îi ajute pe utilizatori să se asigure că urcă în mașina corectă, în timp ce șoferi pot verifica dacă pasagerul este cel care a efectuat comanda.

 

Parallax

Vizualizari
2320
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri