Claudiu Zamfir

Statul nu a renunțat la ideea de a lansa o nouă linie de finanțare pentru IMM pe toată țara

Thumbnail

Statul ar mai putea lansa o nouă linie de finanțare POR 2.2 IMM pentru toată țara, cu excepția Bucureștiului și a județului Ilfov, însă trebuie să mai vadă de unde mai poate să adune bani rămași necheltuiți și să obțină acordul Comisiei Europene.

„În ceea ce privește lansarea unui apel distinct de proiecte la nivelul regiunilor din România, suplimentar față de alocările inițiale, aceasta va putea fi realizată în urma analizei și aprobării de către Comisia Europeană a modificării alocării financiare a Programului Operațional Regional, susținută de către MDRAP, în baza deciziei Comitetului de Monitorizare a programului”, a precizat Ministerul Dezvoltării Regionale.

Până atunci, din 24 decembrie 2019, începe depunerea de proiecte POR 2.2 IMM, cu valori eligibile între 200.000 de euro și 1 milion de euro fiecare, doar în regiunile Vest și Nord-Est (10 județe), unde au mai rămas bani neconsumați din vechiul apel.

Astfel, Ministerul Dezvoltării a confirmat oficial informațiile publicate în 9 august de StartupCafe.ro, privind această linie de finanțare.

Parallax

Vizualizari
3662
Conţinut
Parerea ta despre articol

Acest proiect a fost finanțat cu sprijinul Comisiei Europene. Această publicație (comunicare) nu angajează decât autorul iar Comisia Europeană nu este răspunzătoare de folosirea în alte scopuri a informațiilor conținute.

Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri