Adi Iacob

Competiție cu premii totale de 350.000 euro pentru antreprenoare, din bani europeni

Thumbnail

Comisia Europeană lansează o nouă ediție a programului EU Prize for Women Innovators prin care oferă antreprenoarelor trei premii de câte 100.000 de euro și unul de 50.000 de euro.  

Proiectul se adresează femeilor care au adus inovații pe piață și celor care conduc companii inovatoare. Cele 4 premii (3 premii la categoria „femei inovatoare” și un premiu pentru categoria "inovatoare la începutul carierei") vor fi acordate femeilor care au creat cel mai mare impact asupra ecosistemului inovator prin transformarea ideilor în produse și/sau servicii noi și avansate în beneficiul cetățenilor europeni.

Antreprenoarele se pot înscrie până pe data de 21 aprilie 2020 (aici), iar rezultatele finale vor fi dezvăluite în a doua jumătate a anului. Regulamentul competiției poate fi găsit aici.

Potrivit reprezentanților CE, un juriu format din experți independenți va evalua și selecta câștigătoarele. Premiul va fi acordat concurentelor care, în opinia juriului, îndeplinesc cel mai bine următoarelor criterii:

  • Breakthrough Innovation: companie fondată sau co-fondată de concurentă care oferă un produs sau serviciu cu adevărat inovator
  • Impact: produsul sau serviciul se adresează unei nevoi sau provocări sociale specifice, cu beneficii semnificative pentru cetățeni și pentru economie
  • Inspiration: Concurenta a dat dovadă de leadership activ și a jucat un rol esențial în succesul companiei

Competiția este finanțată prin programul Orizont 2020. 
 

----

Citește și:

 O tanara din Bulgaria a castigat un premiu european de 20.000 euro pentru femeile-antreprenor

Parallax

Vizualizari
4355
Conţinut
Parerea ta despre articol

Acest proiect a fost finanțat cu sprijinul Comisiei Europene. Această publicație (comunicare) nu angajează decât autorul iar Comisia Europeană nu este răspunzătoare de folosirea în alte scopuri a informațiilor conținute.

Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri