Raluca Abrihan

Uber lansează serviciul de recrutare prin care concurează cu site-urile de joburi

Thumbnail

Uber întră pe piaţa platformelor de joburi prin lansarea unui serviciu de recrutare, Uber Works, în primă fază doar Statele Unite.

Utilizatorii aplicației Uber Works vor avea acces la informații detaliate despre joburile disponibile care îi interesează, de la salariu, locație, aptitudini cerute până la ţinuta obligatorie.

Aplicaţia promite să îi ajute pe utilizatori să se asigure că sunt plătiţi la timp, iar compania susţine că ofera mai multă transparenţa legată de ofertele din piaţa muncii.

”Credem că un astfel de marketplace eficient va sprijini și întreprinderile, prin furnizarea unui grup de încredere de muncitori verificați și calificați, Uber Works poate ajuta întreprinderile să rezolve problemele legate de variațiile sezoniere de personalul”, se arată în comunicatul companei.

Serviciul se afla în teste încă de anul trecut, când presa scria ca va fi o palicaţie dedicată în special firmelor care vor să recruteze anagajaţi petru joburi de scurtă durată, pentru posturi precum cele de paznici sau chelneri. Însă în anunţul de lansare al Uber Work compania nu a dat prea multe detalii despre cum funcţionează noua aplicaţie.

Recent, compania a mai anunţat că Uber Freight, un serviciu pentru camioane şi transportul de mărfuri, lansat de compania de ride-hailing în Statele Unite în urmă cu doi ani, intră şi în Germania, după Olanda şi plănuieşte expansiunea în Europa

Parallax

Vizualizari
1998
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri