Claudiu Zamfir

TransferGo a primit o finanțare de 10 milioane dolari

Thumbnail

Platforma online TransferGo, folosită și de românii plecați în străinătate să trimită bani acasă, a obținut, marți, o nouă investiție, în valoare de 10 milioane de dolari, din partea unor fonduri de capital de risc, scrie TechCrunch.

Runda de investiții a fost condusă de fondurile Seventure și Vostok Emerging, cu participarea  Hard Yaka, Revo Capital și Bootstrap Europe.

Astfel, în cei 8 ani de existență, platforma depășește investiții totale de 64 milioane de dolari. Startup-ul fintech a fost fondat în anul 2012, la Londra, de 4 antreprenori lituanieni: Arnas Lukosevicius, Daumantas Dvilinskas, Edvinas Sersniovas și Justinas Lasevicius.

În timp, TransferGo a devenit o platformă folosită tot mai mult de expați și de imigranți pentru a trimit bani în țările de origine, familiilor lor.

Un alt startup de transfer de bani folosit de lucrătorii români din străinătate este TransferWise, fondat, cu un an ma devreme, de doi antreprenori estonieni, Kristo Kaarmann și Taavet Hinrikus. Înregistrată tot la Londra, platforma TransferWise a obținut finanțări de peste 770 de milioane de dolari, ajungând să fie evaluată la 3,5 miliarde de dolari.

Parallax

Vizualizari
1604
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri