Adi Iacob

Parteneriat: Toyota și un start-up dezvoltă roboți care fac curat sau oferă asistență medicală

Thumbnail

Toyota a făcut un parteneriat cu un start-up de inteligență artificială pentru a dezvolta roboți care pot ajuta oamenii în viața de zi cu zi - precum să ofere asistență medicală sau să facă curat. Producătorul nipon de automobile lucrează din 2012 la dezvoltarea unui robot echipat cu un braț, un afișaj, camere de luat vederi și o roți, care poate muta obiecte și răspunde la comenzi vocale.

Startup-ul japonez Preferred Networks a anunțat parteneriatul pe site-ul său, iar reprezentanții afacerii spun că ce le două companii vor colabora folosind platforma robotică Toyota Human Support Robot (HSR) a Toyota. 

Preferred Networks are deja o experiență cu HSR al Toyota: la conferința de robotică CEATEC din Japonia (2018), startup-ul a demonstrat că un astfel de robot poate fi programat pentru a face curățenie completă completă într-o încăpere.
 

Sistemul poate identifica obiecte, răspunde la instrucțiuni specifice și, mai important, poate ridica și pune la loc obiectele. 

Toyota va furniza câteva zeci de unități HSR celor de la Preferred Networks, iar în următorii trei ani, cele două companii vor colabora la cercetare și dezvoltare, împărtășind rezultatele muncii lor și proprietatea intelectuală rezultată, fără restricții.

Parallax

Vizualizari
300
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri