Claudiu Zamfir

Buy Back: Startup-ul Flip.ro, parteneriat cu magazinele Flanco, pentru telefoane la schimb

Thumbnail

După ce a primit de la eMag Ventures investiții de 8 milioane de euro, startup-ul românesc Flip.ro, de tranzacții cu telefoane SH, a făcut acum un parteneriat cu rețeaua de magazine Flanco, a omului de afaceri Iulian Stanciu, președinte executiv și acționar minoritar al colosului e-commerce eMag.

Astfel, Flanco adaugă nou serviciu de buy back cu telefoane. Clienții care vor să-și înlocuiască telefoanele mobile sau să le returneze pentru a achiziționa alte produse electronice pot merge în magazinele Flanco, unde li se face o evaluare de preț pentru dispozitivele vechi.

Telefoanele vechi sunt evaluate pe loc în magazin cu ajutorul unei aplicații, fără negocieri. În schimb, oamenii primesc vouchere cu care pot apoi să cumpere orice tip de produs din magazinele Flanco.

Prețul pe care îl primesc pentru telefon, în baza evaluărilor Flip, este comparabil cu cel primit dacă ar încerca să-l vândă pe piata gri sau canale neoficiale, beneficiind însă de siguranță, de un timp extrem de redus de evaluare și de o ofertă corectă, a precizat Flanco, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro.  

Valoarea voucherelor primite de clientul care vine cu telefonul vechi la magazin depinde de starea și valoarea smartphone-ului returnat.

Flip.ro a fost fondată, în noiembrie 2019, de tinerii antreprenori George Moroianu, Alin Luca și Alex Burghelia. Startup-ul a dezvoltat un marketplace de produse recomercializate, care cumpără, verifică și vinde telefoane recondiționate și oferă drept de retur în 14 zile și garanție 12 luni.

Parallax

Vizualizari
817
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri