Raluca Abrihan

Top judeţe cu cele multe firme şi PFA deschise în acest an

Thumbnail

Numărul înființărilor de firme (SRL), persoanelor fizice autorizate (PFA), întreprinderilor individuale (ÎI) și întreprinderilor familiale (ÎF) au înregistrat creșteri semnificative la începutul anului 2018 în județe cum ar fi Caraș-Severin sau Dâmbovița. Iată judeţele de la coada clasamentului.

În primul trimestru al anului 2018, în raport cu aceeași perioadă a anului 2017, inițiativele antreprenoriale au înregistrat creșteri importante în unele județe din România, dar pe de altă parte anumite zone ale țării au avut scăderi considerabile în ce privește înmatriculările de firme (SRL) sau întreprinderi”, a declarat Cristian Bărcan, fondator al REGnet.ro, companie specializată în înființări și modificări de SRL și PFA.

Numărul de înmatriculări a crescut cu 72,89% în Caraș-Severin, cu 67,19% în Dâmbovița și cu 52,32% în Vrancea, însă, pe de altă parte, au scăzut cu 18,31% în Mehedinți, cu 17,41% în Gorj și cu 7,18% în Buzău, arată datele Oficiului Național al Registrului Comerțului (ONRC), interpretate și centralizate de REGnet.ro.

Thumbnail

Suspendarea activității economice a afacerilor din România la începutul anului 2018 se află la cel mai mare nivel din ultimii 4 ani, cu o creștere de peste 132,99% în raport cu perioada similară din anul precedent.

Citeşte şi:

 

Parallax

Vizualizari
1529
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri