Denisa Crăciun

Platforma românească SeedBlink, parteneriat prin care startup-urile tech vor avea acces la comunitatea de investitori la Bursă

Plan de afacere 2023

Platforma de co-investiții în startup-uri europene de tehnologie SeedBlink încheie un parteneriat cu unul dintre cei mai activi brokeri de listări la Bursa de Valori București (BVB) pentru dezvoltarea serviciilor de investiții financiare din România.

SeedBlink încheie un parterneriat cu Goldring pentru facilitarea accesului companiilor la capital.

„Parteneriatul își propune ca startup-urile tech promițătoare și cu ambiții de expansiune internațională, care ridică runde de finanțare prin intermediul SeedBlink, să primească un plus de vizibilitate în cadrul comunității de investitori Goldring”, se arată într-un comunicat transmis, luni, StartupCafe.ro.

Inițiativa „va da acces companiilor la un număr mai mare de potențial susținători și va înlesni accesul investorilor către o nouă clasă de active pentru construirea unui portofoliu diversificat”, susțin companiile.

„Am remarcat în ultimii ani o creștere semnificativă a interesului companiilor mici și mijlocii pentru finanțare prin piața de capital. Avem deja un parteneriat cu BVB, iar prin colaborarea dintre Goldring și SeedBlink ne dorim să contribuim în continuare la dezvoltarea infrastructurii pentru inovatori”, a declarat Andrei Dudoiu, co-fondator și managing partner al SeedBlink.

Ambele companii sunt autorizate de către Autoritatea de Supraveghere Financiară din România, SeedBlink ca societate de servicii de finanțare participativă, iar Goldring ca societate de servicii de investiții financiare.

Parallax

Vizualizari
190
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri