Denisa Crăciun

Un startup grecesc a obținut 250.000 EUR finanțare pe SeedBlink și vrea să se extindă și în România

Fondatorii Captainbook

O platformă online grecească a strâns 250.000 de EUR într-o rundă pre-seed pe platforma SeedBlink, de co-investiții în startup-uri de tehnologie, și vrea să se extindă în România, Polonia, Spania, Italia și în restul Greciei.

CaptainBook.io este o platformă online grecească ce conectează furnizorii de activități și experiențe de călătorie cu revânzători precum hoteluri, Airbnb și agenții de turism.

Startup-ul a fost fondat în 2021 de Jerome Bajou și Luca Lattanzio și a sprijinit deja peste 280 de furnizori să se dezvolte online, oferind peste 520 de experiențe în cinci țări.

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de SeedBlink, publicației StartupCafe.ro, fondatorii vor utiliza investiția pentru dezvoltarea produsului și pentru a accelera extinderea CaptainBook.io în Europa de Est - în special în România și Polonia-, dar și în Spania și Italia.

„De când am început în 2021, ne-am dorit să oferim posibilitatea oricărei afaceri de experiențe de călătorie să se dezvolte prin intermediul tehnologiei pentru a le ajuta să fie mai independente de marile agenții de turism online. Datorită acestei investiții, ne vom putea concentra pe afacerile mici și medii, investind fondurile în îmbunătățirea produsului și în extinderea serviciilor noastre în restul Greciei, în România, Polonia, Italia și Spania”, a declarat Jerome Bajou, CEO și cofondator al CaptainBook.io.

Prin intermediul CaptainBook.io, furnizorii de experiențe pot crea, gestiona, distribui și vinde de pe o singură platformă.

CaptainBook.io este disponibil pentru companiile care vor să vândă experiențe cu disponibilitate în timp real și confirmare a rezervării (companii aeriene, organizații de gestionare a destinațiilor etc.).

Jerome Bajou, CEO și cofondator, este inginer IT și a lucrat pentru o bancă din Londra înainte de a organiza excursii de navigație pe insula Naxos. Și-a înființat prima companie la vârsta de 20 de ani și a realizat patru exituri în ultimii 15 ani.

De cealaltă parte, Luca Lattanzio, COO și cofondator, are peste șase ani de experiență în vânzări de software de automatizări industriale. Din 2016 lucrează într-o agenție de turism de familie, unde a generat vânzări de peste 3,5 milioane de euro din cazare și experiențe.

Parallax

Vizualizari
617
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri