Claudiu Zamfir

„Se face Uber” și la Târgoviște

Uber-dreamstime-LCVA

Serviciul Uber, de transport intermediat prin aplicație, considerat o potențială sursă de venit pentru șoferii care vor să devină parteneri, a intrat, de joi, și în Târgoviște, cel de-al 21-lea oraș românesc în care se extinde compania americană.

Uber spune că și la Târgoviște colaborează numai cu șoferi licențiați „pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor”. Aici, Uber se lansează cu cel mai popular serviciu al său, UberX.

Cele 21 de orașe din România în care activează Uber sunt: București, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea, Brăila, Sibiu, Buzău, Bacău, Râmnicu Vâlcea, Alba Iulia, Arad, Târgu Mureș, Baia Mare și Târgoviște. La Târgoviște, Uber are concurență din partea rivalilor de la Bolt, care se află deja aici de mai multă vreme și care au așuns în 28 de orașe din toată România.

La rândul lor, între 8 și 11 septembrie 2022, pasagerii din Târgoviște pot obține 4 curse cu preț redus în aplicația Uber, pentru călătorii de până la 11 lei, folosind codul HELLOTARGOVISTE .

„Ne bucurăm să lansăm Uber în Târgoviște, un oraș important din sudul României. Credem că locuitorii orașului și turiștii deopotrivă vor călători prin oraș într-un mod mult mai eficient. Oamenii sunt din ce în ce mai interesați de transportul alternativ și ne bucurăm că le putem oferi locuitorilor din Târgoviște acces la tehnologia Uber, care conectează pasageri și șoferi pentru a îmbunătăți nivelul de siguranță al călătoriilor lor”. - a declarat Ana Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber România, Slovacia și Statele baltice.

Cum funcționează Uber

  1. Descarcă aplicația Uber pe telefonul tău și creează un cont
  2. Aplicația se va deschide cu o întrebare simplă: „Încotro?”
  3. După ce ai setat destinația, aplicația îți va arăta prețul călătoriei
  4. Poți urmări statusul cursei și trimite localizarea pe hartă și timpul estimat de sosire prietenilor sau familiei
  5. Plătește numerar sau prin intermediul plății electronice
  6. Oferă rating și feedback șoferului
  7. După finalizarea cursei, vei primi un e-mail cu o chitanță electronică, iar din contul tău Uber vei putea descărca factura fiscală

Din 2020, Uber este un intermediar de transport reglementat și colaborează numai cu parteneri licențiați. În plus, este o platformă multimodală care la nivel global oferă servicii de livrare de mâncare, livrare de colete de mici dimensiuni, biciclete și trotinete electrice.

Aplicația americană este disponibilă în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe, și îmbunătățește felul în care oamenii se deplasează în metropole.

Parallax

Vizualizari
443
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri