Redacția StartupCafe.ro

OpenAI lansează ChatGPT Plus, o versiune contra-cost

Chatbot ChatGPT

ChatGPT are acum o versiune Premium, care promite o serie de avantaje în plus faţă de versiunea de bază, dar care va fi disponibilă pe baza unui abonament lunar destul de scump, potrivit News.ro.

Grăbită să monetizeze succesul surprinzător al chatbot-ului lansat racent, OpenAI anunţă ChatGPT Plus, o versiune Premium a ChatGPT, care va costa 20 de dolari pe lună.

Disponibilă pentru început doar în Statele Unite, versiunea Plus va oferi o serie de facilităţi suplimentare, printre care se numără acces inclusiv în momentele în care serverele sunt foarte aglomerate, răspunsuri mai rapide şi acces prioritar la funcţionalităţile experimentale.

Versiunea de bază a chatbot-ului va rămâne în continuare disponibilă şi, între timp, compania analizează oportunitatea lansării altor abonamente, unele pentru firme, altele mai ieftine.

Totodată, OpenAI lucrează la un set de API-uri şi la o aplicaţie pentru ChatGPT, care să simplifice folosirea acestuia.

Compania, care îi are printre investitori pe Elon Musk şi Microsoft, spune că trebuie să pună în funcţiune planuri de monetizare a produsului, deoarece fiecare discuţie cu ChatGPT o costă câţiva cenţi.

Parallax

Vizualizari
912
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.592
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.94

publishing: 3.1

expertise: 0.07

rating: 1.592

Articole publicate : 941
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri