Denisa Crăciun

MedLife, încă două noi achiziții

Thumbnail

Compania românească MedLife, de servicii medicale private, face alte două achiziții, conform unui comunicat transmis, vineri, StartupCafe.ro.

MedLife a semnat preluarea pachetului integral de acțiuni al Centrului Medical de diagnostic și imagistică Tomorad din Sfântu Gheorghe și a pachetului majoritar de 60% de acțiuni a Centrului Medical de Gastroenterologie din Târgu Mureș, care are peste 25 de ani de activitatea pe piața serviciilor medicale private din România.

„Cele 2 achiziții reprezintă un pas firesc în extinderea operațiunilor noastre în Centrul țării. Suntem deja prezenți în ambele orașe cu facilități de ambulatoriu și laborator, iar noile achizitii vor veni în completarea serviciilor existente, reprezentând noi facilități atât pentru clienții noștri corporate, cât și pentru pacienții individuali. Ne bucurăm să aducem alături de noi echipe cu notorietate în bresla medicală care vor aduce plus valoare serviciilor noastre la nivel local”, a spus Dorin Preda, Director Executive, MedLife Group.

Unitatea din Târgu Mureș dispune de un departament pentru diagnosticul şi tratamentul afecţiunilor digestive cu risc crescut de morbiditate precum: esofagite, boala ulceroasă, gastrite, ciroze hepatice, pancreatite acute şi cronice, dar și de un compartiment dedicat diagnosticului şi tratamentului afecţiunilor hepatice și a leziunilor preneoplazice și neoplazice.

De celalaltă parte, Centrul de diagnostic și imagistică medical de la Sfântu Gheorghe este mai recent intrat pe piața de servicii medicale private de la noi.

Este recunoscut pentru serviciile de imagistică medicală, fiind dotat cu un Computer Tomograf si o serie de ecografe pentru investigații mamare, abdominale, cardiovasculare și altele.

Adițional zonei de imagistică, Centrul oferă servicii medicale și pentru alte specialități precum: neurologie, nefrologie, ortopedie, cardiologie și chirurgie vasculară.

Odată cu finalizarea celor două tranzacţii anunţate, MedLife va avea în portofoliu 41 de achiziţii, fiind totodată şi operatorul cu cea mai mare expertiză în astfel de proiecte. Potrivit reprezentaților companiei, vor urma și alte tranzacții până la finalul anului.

Parallax

Vizualizari
422
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri