Denisa Crăciun

Magazinul online evoMAG: Ce afaceri a făcut cu statul

Thumbnail

 

Magazinul online evoMAG spune că vânzările sale către sectorul public au crescut cu 20% în 2022, mai ales în contextul în care instituțiile ar avea nevoie concretă de digitalizare și actualizarea sistemelor folosite.

Compania de comerț electronic cu produse IT&C susține, într-un comunicat transmis, marți, StartupCafe.ro, că anul acesta a investit în dezvoltarea departamentului dedicat segmentului public, înființat acum 4 ani, în creșterea numărului de angajați și în personalizarea produselor și soluțiilor pentru instituțiile publice.

Astfel, „aproximativ 13% dintre vânzările totale sunt destinate digitalizării sectorului public. Estimăm că ponderea va urca la 15%, spre finalul anului, cu perspective și mai bune pentru 2023”, spune Mihai Pătrașcu, CEO evoMAG.

„Sistemul Informatic Colaborativ pentru Achiziții Publice (SICAP) s-a dovedit o modalitate eficientă și rentabilă de achiziție de produse și servicii, benefică atât pentru ofertanți, cât și pentru autoritățile contractante”, mai declară acesta.

Portofoliul de produse al magazinului online pentru SICAP conține mii de produse. Prin SICAP pot fi achiziționate: echipamente și infrastructură IT, software, sisteme de calcul, echipamente de securitate, de tipărire, sisteme audio-video etc.

Până în prezent, evoMAG a derulat proiecte prin SICAP cu unități de învățământ, ministere, primării, parchete și judecătorii, penitenciare și unități militare.

Cele mai vândute produse prin SICAP sunt: laptopuri și desktopuri, tablete, echipamente multifuncționale și copiatoare, telefoane, videoproiectoare, echipamente de rețea.

De la începutul anului, evoMAG a onorat peste 600 de achiziții prin SICAP, cele mai mari proiecte fiind de furnizare de echipamente de tehnică de calcul, de tablete grafice pentru unitățile de învățământ de stat, telefoane mobile și camere video pentru supraveghere.

Parallax

Vizualizari
111
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri