Claudiu Zamfir

Companiile de materiale de construcții Roca Industry se listează joi pe piața AeRO de la București

Thumbnail

Holdingul Roca Industry , care grupează companii românești de materiale de construcții, urmează să-și scoată acțiunile la tranzacționare pe piața alternativă AeRO a Bursei de Valori Bucuresti, listarea fiind programată joi, 27 ianuarie 2022.

Acțiunile Holdingrock1 (Roca Industry) vor intra la tranzacționare pe piața AeRO, segmentul de acțiuni al Sistemului Multilateral de Tranzacționare al Bursei, sub simbolul bursier ROC1.

Holdingrock1 reunește companiile BICO Industries (70%) și SARCOM (100%), de pe piața materialelor de construcții. În decembrie 2021, holdingul românesc a atras 45 de milioane de lei de la investitori, printr-un plasament privat în care a vândut 4,5 milioane de acțiuni la prețul de 10 lei bucata. Plasamentul a fost intermediat de BT Capital Partners.

Echipa Holdingrock1 va suna clopoțelul BVB joi, de la ora 10.00, eveniment ce va marca intrarea acțiunilor sale la tranzacționare pe piața AeRO.

Holdingrock1 (Roca Industry), condus de Liviu Stoleru (CEO), este un proiect al ROCA Investments, companie condusă de Rudolf Vizental (CEO), care face investiții în business-uri variate din România.

Parallax

Vizualizari
254
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri