Claudiu Zamfir

Joburi în IT: O companie românească mai angajează 100 de specialiști în 2023

Thumbnail

O firmă IT românească plănuiește să mai angajeze peste 100 de specialiști până la finalul anului 2023, la centrele sale de dezvoltare din România și din străinătate.

Softelligence, furnizor de soluții și servicii de digitalizare pentru banking și asigurări, are în prezent 270 de angajați și caută oameni în continuare, potrivit unui comunicat transmis, luni, StartupCafe.ro.

„În ciuda tendinței globale anunțate de marii giganți tech, la Softelligence vom avea deschise constant, pe tot parcursul anului, un număr de noi poziții atât pentru centrele de dezvoltare software din România, la București și Craiova, cât și extern, în Macedonia, la Skopje și în Marea Britanie, la Londra. În acest moment, căutăm în special Java Developers și Data Engineers dar, pe viitor, preconizăm că vom deschide roluri pentru .NET, Big Data, Data Science, Python și machine learning”, precizează Andreea Făsui, Head of People în cadrul Softelligence.

Interesant este că în 2022, în prima parte a anului, Softelligence spunea că avea 250 de angajați și că voia să mai aducă 100 de specialiști în firmă, până în iunie 2022.

Compania a raportat pentru anul 2022 o cifră de afaceri consolidată la nivel de grup de 18,5 milioane euro, în creștere cu 33% față de anul financiar precedent, când acest indicator s-a ridicat la 13,9 milioane euro. Dezvoltarea a fost asigurată de proiectele de transformare digitală, de data analytics și dezvoltare de software, livrate atât pe plan local, cât și către clienți din Marea Britanie și Statele Unite.

Softelligence este un grup de tehnologie și consultanță, fondat în 2006 în București, de frații Adrian și Teodor Blidăruș, specializat în dezvoltarea și implementarea de soluții de transformare digitală.

Tehnologiile firmei  vizează în principal industriile financiar-bancară și a asigurărilor: servicii și soluții în cloud bazate pe machine learning și inteligență artificială, automatizare de procese, Business Intelligence, analiză de date, dezvoltare de software și alte procese de digitalizare.

Softelligence are 3 centre de dezvoltare software și customer support la București, Craiova și Skopje (Macedonia), de unde deservește clienți cu anvergură globală. Totodată, grupul deține un birou și în Marea Britanie, din care deservește clienți enterprise la nivel global.

Parallax

Vizualizari
1912
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri