Denisa Crăciun

Jeff Bezos, posibilă investiție într-un startup anti-îmbătrânire

Thumbnail

Miliardarul Jeff Bezos, fondatorul Amazon, ar fi făcut o investiție într-o companie de cercetare anti-aging, numită Altos Labs, care a fost fondată la începutul anului 2021, conform MIT Tech Review.

Altos Labs vrea să dezvolte o tehnologie pentru reprogramarea celulelor umane, în așa fel încât să încetinească procesul de îmbătrânire. Compania angajează oameni de știință cărora le oferă salarii anuale de 1 milion de dolari.

Valoarea posibilei investiții făcută de Jeff Bezos în startup-ul anti-aging nu a fost făcută publică.

Startup-ul a fost înființată la începutul anului 2021, în SUA și în Marea Britanie, în urma unei conferințe ținută la conacul investitorului rus Yuri Milner despre biotehnologia anti-îmbătrânire și urmează să își extindă institutele în California, Marea Britanie și Japonia.

Jeff Bezos a mai finanțat startup-uri anti-aging: în 2018 a investit în Unity Technologies, o companie de biotehnologie care face terapii anti-îmbătrânire.

Bezos, în vârstă de 56 de ani, deține aproximativ 12% din acțiunile Amazon, care reprezintă cea mai mare parte a averii sale. Amazon a înregistrat anul trecut cel mai mare profit din istoria de 26 de ani a companiei

Jeff Bezos a lansat Amazon în 1994, care a intrat pe piaţă ca magazin online de cărţi şi a ajuns în câţiva ani cel mai mare retailer din lume.

Parallax

Vizualizari
1486
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri