Claudiu Zamfir

Jeff Bezos investește într-un fond pentru startup-uri

Thumbnail

Miliardarul Jeff Bezos, considerat în continuare cel mai bogat om din lume, contribuie, alături de alți finanțatori, la un nou fond de investiții, de 150 de milioane de dolari, care va acorda finanțări incipiente unor startup-uri, scrie luni publicația americană Forbes.

Fondul de investiții seed, denumit Rise of the Rest II, este ce de-al doilea astfel de fond strâns de firma de investiții Revolution, condusă de antreprenorul american Steve Case, unul dintre fondatorii companiei de servicii online AOL.

Steve Case a anunțat luni, la un eveniment al Forbes, că printre investitorii care susțin noul său fond destinat startup-urilor se numără: fondatorul Amazon, Jeff Bezos, miliardarul Ray Dalio, antreprenoarea Sara Blakely, proprietara companiei de îmbrăcăminte Spanx, și alți oameni de afaceri.

Precedentul fond de investiții Rise of the Rest (I), care fusese lansat în decembrie 2017, a acordat circa 80 de finanțări noi unor startup-uri din 32 de state americane, plus capitala Washinton DC și statul asociat Porto Rico.

Valoarea medie a unei investiții seed s-a ridicat la circa 500.000 de dolari, mai scrie Forbes.

Citește tot articolul pe Forbes.com.

Citește și:

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, rămâne cel mai bogat din lume și după divorț

Parallax

Vizualizari
793
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri