Răzvan Tătaru

Flanco anunță primele sale investiții în magazine de tip „greenfield”, în Botoșani și Brașov

flanco.jpeg

Flanco, lanțul de magazine de electronice și electrocasnice, a anunțat primele sale două proiecte de real estate destinate unor magazine construite de la zero în Botoșani și Brașov, arată un comunicat transmis, luni, StartupCafe.ro.

Noile magazine vor avea fiecare câte o suprafață de 5.000 mp, iar acestea vor fi optimizate operațional și energetic.

Construcțiile vor avea la bază materiale durabile, cu scopul reducerii consumului de energie și a emisiilor de dioxid de carbon. Magazinele vor fi completate de parcări, spații verzi, dar și de locuri special amenajate pentru colectarea și reciclarea deșeurilor electrocasnice.

Începând din acest an, suntem interesați și de zona achizițiilor imobiliare, pentru a construi magazine Flanco de la zero, adaptate necesităților noastre și ale clienților care ne vizitează, dar și cerințelor de sustenabilitate. Proiectele din Botoșani și Brașov sunt doar primele din această serie. Căutăm, în continuare, oportunități similare – fie terenuri, fie structuri comerciale existente, care pot fi modificate sau extinse”, spune Dragoș Sîrbu, CEO Flanco Retail.

Vizăm achiziții similare de terenuri sau construcții cu destinație comercială în 20 de orașe medii și mari din țară. Prospectăm piața în căutare de proiecte imobiliare cu potențial. În paralel, ne continuăm strategia de extindere a rețelei în întreaga țară, urmărind să deschidem magazine noi în centrele comerciale care se renovează sau cele în curs de dezvoltare, în parcurile de retail și în zonele stradale cu potențial” - Dragoș Sîrbu.

În 2023, Flanco a alocat cel mai mare buget de investiții din istoria companiei, în valoare de peste 30,5 milioane de lei, 70% din sumă fiind investită în rețeaua de magazine.

Parallax

Vizualizari
421
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri