Claudiu Zamfir

O firmă românească de soluții IT educaționale, contract cu Consiliul Europei

computer-dreamstime

O firmă românească de soluții IT educaționale va furniza Consiliului Europei servicii de dezvoltare și întreținere a modulelor e-learning si servicii asociate de formare.

Compania Ascendia a semnat un contract cadru cu Consiliul Europei, în urma unui apel competitiv lansat de organizația regională cu sediul central la Strasbourg. Contractul cadru valabil până la 30 aprilie 2026, cu posibilitate de prelungire pentru încă doi ani, prevede „Furnizarea de servicii pentru dezvoltarea si intretinerea modulelor e-learning si servicii asociate de formare”.

„Valoarea serviciilor ce vor fi contractate si conditiile practice de livrare (cum ar fi, dar fara a se limita la, termene de livrare/receptie, locatii etc.) urmeaza sa fie stabilite prin comenzi ulterioare” - a precizat firma românească, într-un anunț postat pe Bursa de Valori București.

Ascendia este o firmă de soluții digitale în domeniul educației, fondată în anul 2007, de 3 tineri antreprenori români: Cosmin Mălureanu (în vârstă de 41 de ani, în prezent), Alex Mălureanu (37 ani) și Adriana Mălureanu (40 ani).

Firma și-a crescut veniturile din exploatare de la 2,6 milioane de lei în anul 2020 la 12,3 milioane de lei în anul 2022. Dacă în anul 2020 a  avut pierderi, de 751.000 de lei, în 2022 firma a înregistrat un profit de aproape 4 milioane de lei, conform datelor raportate oficial.

Parallax

Vizualizari
569
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri