Denisa Crăciun

Finanțare de 675 milioane dolari pentru una dintre companiile lui Elon Musk

Thumbnail

Boring, companie de servicii de infrastructură și construcție de tuneluri fondată de miliardarul Elon Musk, a obținut o finanțare de 675 de milioane de dolari într-o rundă de investiții Serie C.

După această rundă de finanțare recent obținută, compania ar fi evaluată la 5,7 miliarde de dolari, potrivit TechCrunch.

Runda de finanțare a fost condusă de Vy Capital și Sequoia Capital, cu participarea Valor Equity Partners, Founder Fund., 8VC, Craft Ventures și DFJ Growth, transmite Reuters.

Compania din Austin, Texas, fondată în 2016, susține că va folosi fondurile pentru a-și crește echipa, pentru operațiuni și dezvoltarea proiectelor Loop.

Boring ajunge la investiții totale în valoare de 908 milioane de dolari, odată cu runda recentă de finanțare, conform catelor de pe Crunchbase.

La momentul actual, Elon Musk este considerat cel mai bogat om din lume, cu o avere cotată la 262,9 miliarde de dolari, conform topului Forbes în timp real. El este urmat de Jeff Bezos, de la Amazon (179,8 miliarde dolari) și omul de afaceri francez Bernard Arnault împreună cu familia sa (169,9 miliarde de dolari).

Elon Musk, în vârstă de 50 de ani, conduce companii cunoscute, precum Tesla, Neuralink și Boring Co. Antreprenorul are triplă cetățenie: sud-africană, canadiană și americană.

Parallax

Vizualizari
464
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri