Claudiu Zamfir

Facebook Dating atacă Tinder: serviciu de relații în 20 de țări

Thumbnail

Facebook atacă o parte a pieței celebrei aplicații de relații Tinder, printr-un nou serviciu de dating lansat, vineri, de rețeaua socială, deocamdată doar în 20 de țări, printre care nu se numără și România.

Aplicația de mobil Facebook Dating este disponibilă în SUA, Canada, Mexic, Brazilia și alte state din America și Asia. În Europa va intra din anul 2020, a precizat Facebook.

Utilizatorii Facebook, cu vârste de cel puin 18 ani, din statele în care este disponibil noul servicu pot să se înscrie în Facebook Dating și să-și creeze un profil de întâlniri, separat de profilul principal, dacă au descărcată cea mai nouă versiune a aplicației de mobil Facebook.

Cum funcționează? Pe scurt, utilizatorul primește sugestii de persoane care s-au înscris și le este la rândul lui sugerat acestora, pentru eventuale întâlniri.

Oamenii sunt sugerați în funcție de preferințele, interesele și alte lucruri pe care le fac pe Facebook.

Spre deosebire de Tinder, Facebook Dating nu se bazează pe sistemul de swiping, prin care utilizatorul glisează fotografii în dreapta sau în stânga, dacă e interesat sau nu de o persoană. De asemenea, nu trebuie să aștepți like-uri ca să ai prima șansă la o întâlnire, mai spune Facebook, fără să pomenească de Tinder.  

Pe Facebook Dating dacă utilizatorul vrea să se vadă cu cineva, poate să comenteze direct pe profilul persoanei respective sau să apese butonul Like pentru a o anunța. Dacă nu ești interesat, treci mai departe.

Serviciul te poate pune în legătură cu prietenii prietenilor tăi și / sau cu persoane care nu se află în cercul prietenilor tăi. Facebook Dating nu te pune însă în legătură cu prietenii tăi, decât dacă selectezi o opțiune de Secret Crush și ambele persoane se adaugă reciproc. Astfel, cu Crush, utilizatorul va putea ieși la întâlniri și cu persoane pe care deja le cunoaște pe Facebook sau pe Instagram.

Facebook mai spune că a prevăzut sisteme de protecție a vieții private pentru serviciul de întâlniri amoroase:

  • utilizatorii vor putea raporta și bloca pe oricine;
  • interzicerea trimiterii de fotografii, link-uri, plăți sau videoclipuri în mesaje;
  • utilizatorii vor avea acces ușor la sfaturi utile pentru sporirea siguranței.
Parallax

Vizualizari
1902
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri