Adi Iacob

Facebook mai cumpără un studio de jocuri video în realitate virtuală: Sanzaru Games

Thumbnail

Facebook a cumpărat studioul de jocuri video în realitate virtuală Sanzaru Games, dezvoltatorul jocului „Asgard’s Wrath”, considerat de mulți entuziaști drept unul dintre cele mai bune jocuri disponibile pe căștile Oculus Rift (ale Facebook). 

Nu au fost dezvăluite condițiile acordului, dar studioul va continua să opereze birourile din Statele Unite și Canada, potrivit unui comunicat de presă al Oculus

Studioul de jocuri video a creat patru titluri pentru Oculus Rift, inclusiv „Asgard’s Wrath” și „Marvel Powers United VR”, ambele fiind finanțate cel puțin parțial de Oculus Studios. Sanzaru a realizat, de asemenea, o serie de jocuri pe console și sisteme mobile.

Facebook a mai cumpărat un studio de jocuri video în luna noiembrie a anului trecut ― Beat Games ― producătorul popularului joc Beat Saber, cel mai popular joc în realitate virtuală (cu peste 1 milion de exemplare vândute în 2019).

Achiziția Sanzaru Games prezintă interesul continuu al companiei de social media de a intra pe piața studiourilor de jocuri VR. 

Potrivit Crunchbase, studioul de jocuri a fost lansat în 2007 de 7 dezvoltatori de jocuri cu experiență în domeniu. În prezent, Sanzuru Games are peste 50 de angajați.

Parallax

Vizualizari
268
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri