Raluca Abrihan

Investiţie de 250.000 euro într-o platformă online românească de livrat mâncare

Thumbnail

Evozon Systems împreună cu un grup de investitori de tip angel au investit 250.000 euro în startup-ul caserola.ro, o platforma online pentru livrări de mâncare.

Serviciile de livrare de mancare au cunoscut o creştere exponentiala in ultimii ani, avand loc o serie de intrari ale unor jucatori noi si tranzactii care demonstreaza faptul ca Romania este o piata cu un potential semnificativ – spun reprezentanţii startup-ului.

Cei 250,000 de euro vor fi folosiţi de firmă în special pentru consolidarea pozitiei de lider pe segmentul premium, potrivit caserola.ro.

"Am ales de la inceput sa ne concentram pe segmentul premium, sa oferim cea mai buna selectie de restaurante si servicii de cea mai buna calitate clientilor nostri. Aceasta runda de finantare ne da posibilitatea de a creste rapid numarul de restaurante partenere si de a imbunatati timpii de livrare, consolidandu-ne astfel pozitia de lider pe segmentul premium" declara Bianca Rusu, Manager General caserola.ro.

In urma acestei tranzactii cei de la Evozon Systems vor intra in actionariatul Eat & Joy SRL: "lucram cu Bianca deja de 3 ani, cunoastem bine echipa, cunoastem feedbackul clientilor, am dezvoltat impreuna un produs scalabil si suntem incantati sa vedem ritmul de crestere din ultimii ani, care sigur va accelera si mai mult in urma acestei investitii" - Gabriel Cretu, CEO Evozon Systems.

Serviciul caserola.ro a fost lansat in 2013 si este disponibil atat online cat si prin aplicatiile Android si iOS. In acest moment aplicatia listeaza un numar de 40 de restaurante de top din Bucuresti, o buna parte dintre ele fiind disponibile pentru livrari exclusiv prin intermediul caserola.ro.

Vezi interviu video cu Bianca Rusu despre comenzile de mancare online/mobil

Parallax

Vizualizari
2747
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri