Denisa Crăciun

eMAG lansează în aplicație un „magazin” de băuturi și cafea, cu produse de la peste 700 de comercianți

Comert online in mediul rural

eMAG lansează o secțiune specială pentru băuturi, vinuri și cafea în aplicație, unde se găsesc peste 21.000 de produse disponibile de la peste 700 de comercianți din Marketplace.

Drinks & Coffee Shop este un concept shop-in-shop online oferă și pahare, căni, accesorii și pachete promoționale, a transmis eMAG, luni, într-un comunicat către StartupCafe.ro. În total, sunt peste 500 de branduri disponibile în această nouă secțiune. 

„După Dermato Shop, venim în sprijinul clienților noștri cu un nou spațiu menit să le simplifice experiența de cumpărare, aliniat celor mai noi tendințe din comerțul online: Drinks & Coffee Shop, unde să găsească rapid, în câteva secunde, băuturile și cafeaua preferate și ofertele pe care le au la dispoziție pentru aceste categorii. Pe lângă cea mai bogată ofertă din România, clienții beneficiază de livrare a doua zi pentru mai mult de jumătate dintre băuturi, iar pentru clienții Genius este gratuită,” a declarat Iulia Bulumete, demand & CX director eMAG.

Potrivit eMAG, numărul de comenzi online de băuturi și cafea a crescut cu peste 30% în prima jumătate a anului 2023 față de aceeași perioadă a anului trecut. Românii au ales branduri internaționale cunoscute, precum și produse de origine locală.

Parallax

Vizualizari
219
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri