Denisa Crăciun

eMAG Black Friday 2021: Data oficială a fost anunțată

Thumbnail

eMAG Black Friday 2021, unul dintre cele mai așteptate evenimente de shopping din 2021, va avea loc pe 12 noiembrie, cu o categorie nouă de produse în ofertă și cu livrare flexibilă pentru clienți, inclusiv în rețeaua easybox.

Black Friday este un moment în care se vor vedea tendințele anului în e-commerce. Astfel, în 2021, așteptările vizează creșterea plăților cu cardul, diversificarea coșului de cumpărături cu produse din mai multe categorii și creșterea comenzilor la easybox, a transmis eMAG într-un comunicat către StartupCafe.ro.

Rezultatele eMAG în 2020, de Black Friday

  • eMAG a înregistrat 12,4 milioane de vizite;
  • comanda ridicată în cel mai scurt timp s-a înregistrat la easybox, la doar 7 minute de la încărcare, chiar în ziua de Black Friday;
  • în primul minut de la start s-au comandat 8.260 de produse, iar comanda cu cele mai multe produse a fost plătită online cu cardul și a conținut 97 de produse distincte din categorii precum băcănie, băuturi și produse pentru îngrijirea locuinței.

„Încă de la prima ediție, Black Friday a atras clienți noi care comandă online pentru prima oară datorită prețurilor bune și gamei variate de produse accesibile de oriunde. Numărul clienților care își fac cumpărăturile online a crescut semnificativ și va antrena în continuare trecerea în online, dar și diversificarea categoriilor de cumpărături”, a transmis cel mai mare magazin online din România.

În 2020, 9 din 10 români știau ce este Black Friday, iar mai mult de 54% dintre aceștia își propuseseră să cumpere cel puțin un produs la ofertă, potrivit unui studiu realizat de Kandar România.

  • Citește și 

Noi reguli de Black Friday și alte campanii de reduceri, amenzi de până la 35.000 lei pentru magazine (proiect)

Parallax

Vizualizari
783
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri