Claudiu Zamfir

Elon Musk dezminte, pe Twitter, că ar fi fost la petrecerea de Halloween din România, de acum două luni

Elon Musk a preluat Twitter

Dacă mai era nevoie, miliardarul Elon Musk (Tesla, SpaceX, Twitter) a dezmințit, sâmbătă, pe Twitter, că ar fi fost la intens mediatizata petrecere de acum două luni, de Halloween, din România.

Răspunzând pe Twitter unui utilizator, Elon Musk a spus că, din câte știe el, nu l-a întâlnit niciodată pe Andrew Tate, un influencer social media americano- britanic, stabilit în România și arestat preventiv de magistrații români, sub acuzații de constituire de grup infracțional, trafic de persoane și viol. În context, Musk s-a referit și la petrecerea de Halloween, de la Castelul Bran, la care mare parte din presa din România a speculat, eronat, că ar fi participat și el.

„Din câte știu, nu l-am întâlnit niciodată (pe Andrew Tate - n.r.) și nici nu am fost la petrecerea aceea de Halloween, din România” - a scris, sâmbătă, Musk pe rețeaua sa socială, răspunzând unui utilizator, Ian Mules Cheong.

elon musk

 

 

Elon Musk face aceste precizări în contextul în care miliardarul care controlează Twitter a decis să anuleze suspendarea unor conturi de pe rețeaua socială, în cadrul unei strategii mai largi de combatere a cenzurii. Printre cei care aveau contul de Twitter suspendat și care au fost primiți înapoi pe rețea se numără și Andrew Tate.

Fost kickboxer care a devenit un fel de vedetă de social media, Andrew Tate, proaspăt revenit pe Twitter, a încercat să o trolleze pe activista de mediu Greta Thumberg, iar schimbul de replici dintre cei doi s-a viralizat la nivel internațional. Ulterior, Andrew Tate și fratele său, Tristan, au fost ridicați de la vila lor din orașul ilfovean Voluntari, de către procuorii români.

Așa se face că acum Elon Musk a precizat că el nu știe să-l fi întâlnit vreodată pe Andrew Tate și a negat și că ar fi fost și la celălalt eveniment mediatizat în România - petrecerea de acum două luni, de Halloween. Mesajul lui Musk de pe Twitter, din 31 decembrie, a fost semnalat, pe Facebook, de antreprenorul român Dragoș Stanca, șeful Biroului Român de Autit al Tirajelor (BRAT), care măsoară audiența mass-media.

Reamintim că, în urmă cu două luni, mare parte din presa românească a speculat că Elon Musk ar fi fost prezent la o petrecere privată organizată la Castelul Bran, de Halloween. Atunci au apărut, într-adevăr, imagini cu miliardarul Peter Thiel, venit atunci în România, acesta fiind asociat cu Elon Musk în compania PayPal, dar speculațiile privind o prezență a lui Musk la petrecere s-au dovedit eronate.

De altfel, Elon Musk a și postat ulterior, pe Twitter, fotografii cu el de Halloween, arătând că a petrecut, de fapt, alături de mama sa, fotomodelul Maye Musk, fără vreo legătură cu România.

Parallax

Vizualizari
8879
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri