Denisa Crăciun

Elon Musk a anunțat pe Twitter, în glumă, că achiziționează clubul de fotbal Manchester United

Thumbnail

După ce a anunțat pe Twitter că va cumpără clubul de fotbal Manchester United, miliardarul Elon Musk a declarat, cu doar câteva ore după anunț, că a glumit când a scris despre această posibilă achiziție.

"Nu, este o glumă de lungă durată pe Twitter. Nu cumpăr nicio echipă sportivă", i-a răspuns șeful Tesla pe Twitter unui utilizator care l-a întrebat dacă a vorbit serios când a spus că vrea să cumpere clubul englez de fotbal.

Thumbnail

Totuși, dacă ar fi achiziționat o echipă sportivă, aceasta ar fi fost Man Utd, a adăugat Elon Musk, completând că „era echipa mea preferată când eram copil”.

Miliardarul a scris inițial pe Twitter că achiziționează Manchester United, fără a oferi detalii suplimentare.

Thumbnail

Nu este prima dată când Musk creează isterie cu postările sale pe Twitter, iar urmăritorii lui nu mai știu când glumește sau când afirmațiile sale sunt adevărate.

Spre exemplu, în aprilie 2022 a postat un tweet în care spunea că va cumpăra Coca-Cola „pentru a pune cocaia înapoi” în suc.

Ulterior a anunțat că nu cumpără „Coca-Cola pentru a pune cocaina înapoi, în ciuda popularității extreme a unei astfel de mișcări”.

Reamintim că Elon Musk este considerat cel mai bogat din lume la ora actuală, cu o avere cotată la 270 de miliarde de dolari, conform topului Forbes în timp real.

După el vin CEO-ul grupului de produse de lux LVMH Moët Hennessy - Louis Vuitton, omul de afaceri francez Bernard Arnault împreună cu familia sa (172,4 de miliarde de dolari) și Jeff Bezos, de la Amazon (169,2 miliarde dolari).

Parallax

Vizualizari
354
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri