Raluca Abrihan

Electronic Arts și-a prelungit licența UEFA

Thumbnail

Electronic Arts a anunțat prelungirea licenței UEFA pentru mai mulți ani și va lansa franciza FIFA pentru prima dată pe Stadia, platforma de jocuri a Google.

EA SPORTS FIFA 21 devenind disponibil pentru Stadia începând cu 17 martie.

EA extinde accesul la jocuri video de fotbal prin intermediul mai multor proiecte în curs de dezvoltare și prin oferirea posibilității de descărcare gratuită a FIFA Online 4 pentru PC unui numar de 80 de milioane de potențiali jucători din peste 15 noi țări.

EA SPORTS FIFA a vândut până acum peste 325 de milioane de unități pe parcursul existenței sale.

Până acum au fost jucate peste 150 de milioane de minute de fotbal UEFA Champions League în jocurile EA SPORTS FIFA pe consolă și PC. Noua prelungire a licenței conferă ecosistemului EA SPORTS FIFA drepturi exclusive asupra UEFA Champions League, precum și UEFA Europa League și UEFA Super Cup. Parteneriatul este, de asemenea, pregătit pentru a contribui la dezvoltarea eChampions League, un turneu ce face parte integrantă și importantă din programul competitiv EA SPORTS FIFA Global Series, au mai anunțat reprezentanții companiei.

Experiența FIFA Online 4, ce poate fi descărcată în mod gratuit pe PC, este jucată la scară largă în Asia și va fi disponibilă pentru prima dată în Rusia, Polonia, Turcia și multe alte țări, aducând jocul la dispoziția a zeci de milioane de fani pasionați de fotbal.

Telefoanele mobile rămân cea mai populară platformă de jocuri din lume, iar EA SPORTS are șase proiecte pentru această platformă în lucru, ce vor oferi noi modalități de a juca pentru toată lumea, mai susține EA.

Google Stadia este disponibilă în România din decembrie, anul trecut. Stadia este un serviciu de tip cloud, accesibil online la adresa stadia.google.com sau prin aplicația mobilă cu același nume, ce permite celor interesați să joace numeroase jocuri video, fără a avea nevoie de dispozitive puternice, capabile să ruleze aceste jocuri.

Parallax

Vizualizari
618
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri