Raluca Abrihan

Antreprenorul Dan Boabeș investeşte într-o platformă românească cu servicii psihoterapie și coaching pentru angajaţi

Thumbnail

Omul de afaceri Dan Boabeș, CEO al Simplus, acționar CityLink și fondator al FlashCall, se alătură 4mind.ro - o platformă românească de beneficii extra-salariale pentru bunăstarea emoțională a angajaților, devenind astfel cel de-al patrulea partener al firmei, după o investiţie de 30.000 euro.

Printre acţionarii serviciului se numără Adina Pintea, Eliza Stoica și Andreea Beleneș.

“Consider că este o mare cerere pentru acest tip de beneficii. Perioada pe care tocmai o traversăm nu a făcut decât să evidențieze o nevoie pe care companiile deja o conștientizau – aceea de a se îngriji de starea de bine a angajaților, personalizat și prin mijloace de acces la distanța cu care această pandemie ne-a obligat să ne obișnuim.”- a declarat  antreprenorul Dan Boabeș
Fondată la începutul lunii aprilie, platforma oferă pe parcursul crizei COVID-19 un serviciu de susținere emoțională a angajaților din România.

Din reţeaua platformei fac parte 70 de specialiști în psihoterapie și coaching. Până în momentul de față 50 de companii din mai multe sectoare de activitate s-au arătat interesate să ofere acest beneficiu celor aproximativ 30.000 de angajați ai lor. Toți angajații au momentan acces gratuit la sfaturi utile pentru o stare de bine, exerciții de relaxare, ședințe de consiliere individuale și webinarii.

După încheierea perioadei de gratuitate, platforma va oferi companiilor posibilitatea să încheie abonamente pentru angajați.

Citeşte şi:

Parallax

Vizualizari
1085
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri