Raluca Abrihan

O echipă de antreprenori români şi Neogen Capital investesc într-un nou serviciu de car sharing în Bucureşti

Thumbnail

O echipă locală de antreprenori, finanțată de Neogen Capital (grupul care a fondat Bestjobs, Clever Taxi, Zumzi), a lansat un nou serviciu de e-car sharing, CityLink, cu o flotă de 150 de automobile Toyota Yaris și Toyota Corolla, disponibile în București, toate cu propulsie hibridă și cutie de viteze automată. În plus, fiecare automobil din flota CityLink are disponibil un scaun auto pentru copii, de tip înălțător.

Prețul începe de la 0.6 lei/minut plus 0.8 lei/km (în funcție de tipul automobilului), cu un maxim zilnic de 140 de lei. Prin intermediu opțiunii “Park & Keep”, CityLink permite și rezervări de lungă durată, până la mai multe zile consecutiv, în funcție de nevoile utilizatorului.

De asemenea, utilizatorii automobilelor noului seriviciu beneficiază de parcare gratuită în toate parcările din București administrate de municipalitate, indiferent de timpul de staționare.

“Viziunea Neogen Capital este să sprijine proiecte cu perspective de creștere rapidă și cu potențial de revoluție digitală. Nu suntem străini de zona de mobilitate urbană, am făcut deja un exit de succes cu Clever și avem un portofoliu extins de investiții, printre care BestJobs, Vivre, Casta, Frisbo sau Sailo”, adaugă Călin Fusu, CEO Neogen Capital.

Serviciul CityLink este accesibil printr-o aplicație mobilă dedicată, atât pentru utilizatorii de smarphone Android, cât și pentru utilizatorii cu terminale IOS. Plata are loc automat, exclusiv prin intermediul aplicației mobile.

În România mai există servicii similare, precum Spark, sau GetPony.

Citeşte şi:

Parallax

Vizualizari
1896
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri