Adi Iacob

Cotația bitcoin atinge cel mai scăzut nivel din acest an: Prețul criptomonedei a scăzut cu 25% într-o săptămână

Thumbnail

Cotația bitcoin a scăzut marți până la cel mai slab nivel din acest an și a ajuns la 4.300 de dolari. Prețul celei mai populare criptomonede a coborât cu 25% în decurs de o săptămână. 

Această corecție a urmat unei scăderi bruște de săptămâna trecută, care a zdruncinat o perioadă de stabilitate relativă, în care prețul bitcoin a variat în jurul valorii de 6,500 de dolari timp de câteva luni.

Thumbnail

Prețul bitcoin a ajuns până la 4.327 de dolari, cel mai scăzut nivel atins din octombrie 2017, scrie Reuters.

Cotația Ripple și ethereum, următoarele criptomonede din top (după capitalizarea totală), au scăzut cu marți cu 14 și, respectiv, 16%.

În prezent, cotația bitcoin este în creștere, ajungând la 4659 dolari după un avans de 3,3% (la momentul redactării acestui articol), potrivit datelor disponibile pe CoinMarketCap.com

Thumbnail

De asemenea, și prețul celelorlalte criptomonede înregistrează creșteri — Ripple (1,86%), ethereum (2,77%), bitcoin cash (18%).

Thumbnail
coinmarketcap.com

Totuși, există și vești bune în industria crypto: Securities and Exchange Commission (SEC) din Statele Unite, un fel de ASF în România, a decis că doi emitenți de criptomonede — CarrierEQ Inc. și Paragon Coin Inc — vând de fapt titluri de valoare, în loc de așa-numitele utility tokens (tokeni utilitari) — un tip de monede digitale care oferă utilizatorilor acces la produsele sau serviciile companiei care le-a emis; valoarea lor se bazează pe rolul pe care îl au ecosistemul în care funcționează.

Ambele companii au convenit să returneze fonduri investitorilor păgubiți, să înregistreze tokenii ca titluri de valoare, să prezinte rapoarte periodice la Comisie și să plătească penalități”, a spus Pamela Sawhney, șefa diviziei cibernetice a SEC. 

Citește și ASF-ul americanilor a decis că anumite criptomonede sunt titluri de valoare

Parallax

Vizualizari
876
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri