Claudiu Zamfir

Conferințele How to Web pentru startup-uri au un nou CEO și fac angajări

Thumbnail

Conferințele anuale de tehnologie și startup-uri How to Web, de la București, unele dintre cele mai importante evenimente de gen din Europa Centrală și de Est, au un nou CEO și fac angajări.

Alexandru Agatinei a preluat din ianuarie 2022 poziția de CEO a How to Web, de la fondatorul Bogdan Iordache, care a asigurat interimatul în perioada 2020-2022.

Alexandru activează în How to Web din iunie 2019 și a coordonat până acum programele pentru startup-uri. Înainte, a mai lucrat la Rubik Hub și la compania de audit Mazars. El este licențiat în Administrarea Afacerilor la Facultatea de Administrație și Afaceri a Universității București.

Între timp, How to Web caută oameni să-și crească echipa:

Organizat anual la București, începând din anul 2011, How to Web este unul dintre cele mai așteptate evenimente de startup-uri și tehnologie din Europa Centrală și de Est. În cadrul conferințelor sunt invitați investitori și mentori din toată lumea, iar startup-urile concurează pentru finanțări de la business angels de sute de mii de euro, în competiția Startup Spotlight.

În 2021, competiția Spotlight a fost organizată doar în format online, din cauza pandemiei COVID-19 care a dat peste cap și How to Web. Marele premiu a fost câștigat de Alpha AR, startup din Estonia care dezvoltă o soluție deep tech bazată pe Inteligența Artificială (AI) pentru a facilita crearea de conținut 3D într-un mod ușor și scalabil. Estonienii au obținut astfel o investiție de 350.000 de euro.  

Programul Spotlight este realizat în parteneriat cu Google for Startups și companii ca Fitbit, KPMG România, Mastercard România, Microsoft România și altele.

Parallax

Vizualizari
279
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri