Denisa Crăciun

Compania românească 2Performant acordă acțiuni gratuite pentru investitori

Thumbnail

Compania românească de tehnologie 2Performant, listată pe piața AeRO a BVB (simbol bursier 2P), va acorda acțiuni gratuite pentru acționarii companiei înregistrați la data de 28 octombrie.

2Performant va acorda acțiunile gratuite pe 29 octombrie, după finalizarea operațiunii de majorare de capital social prin aport în numerar pe care compania a derulat-o anul acesta pe Bursa de Valori București și în urma căreia a ridicat un capital în valoare de peste 5,3 milioane de lei.

Astfel, și investitorii care au participat la majorarea de capital vor beneficia de acțiuni gratuite.

Compania va acorda 4 acțiuni gratuite la 1 deținută, printr-o majorare a capitalului social în valoare de 495.970,4 lei, aferent unui număr de 4.959.704 acțiuni noi cu valoare nominală de 0,1 lei/ acțiune.

„Decizia a fost votată în cadrul Adunării Generale a Acționarilor din 23 aprilie, când acționarii au aprobat repartizarea profitului net al companiei aferent anului trecut prin capitalizare și utilizare pentru acordarea de acțiuni către acționari”, conform companiei. 

2Performant este o companie românească de tehnologie ce dezvoltă, operează și monetizează 2Performant.com, platformă de marketing afiliat și influencer marketing.

În august 2021 compania a încheiat anticipat plasamentul privat și atras o finanțare de peste 5,3 milioane de lei.

Parallax

Vizualizari
375
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri