Denisa Crăciun

Compania care deține Mega Mall are oficial o nouă echipă de conducere

Thumbnail

Proprietarul mall-urilor Promenada și Mega Mall din București, NEPI Rockcastle, va avea oficial, de la 1 iulie 2022, o nouă echipă de conducere (foto), potrivit unui comunicat transmis, marți, StartupCafe.ro.

Consiliul de Administrație al companiei a decis să îi confirme pe Rüdiger Dany în funcția de CEO (director general) și pe Eliza Predoiu în funcția de Chief Financial Officer (CFO).

Cei doi au ocupat interimar pozițiile de CEO, respectiv CFO, din februarie 2022.

Marek Noetzel a fost numit Chief Operating Officer (COO), înainte ocupând poziția de membru al Consiliului de Administrație al grupului și director de retail, în Polonia. În noul său rol, Noetzel va coordona partea financiară a veniturilor din chirii și agenda comercială la nivel de grup.

Totodată, Marius Barbu preia rolul de Group Asset Director, și va asigura conducerea întregului portofoliu de active și a echipei de Asset Managers.

Marius Barbu va gestiona prioritățile strategice în zona operațională și de marketing.

NEPI Rockcastle deține un portofoliu de proprietăți cu poziție cheie în România, Polonia, Slovacia, Croația, Bulgaria, Ungaria, Cehia, Serbia și Lituania.

În România, compania deține 20 de centre comerciale și 7 strip mall-uri, în orașe ca București (Mega Mall, Promenada Mall), Sibiu (Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu), Timișoara (Shopping City Timișoara), Constanța (City Park Mall Constanta), Ploiești (Ploiești Shopping City).

Parallax

Vizualizari
431
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri