Raluca Abrihan

Clever anunţă că ajută gratuit șoferii care n-au autorizație de transport alternativ să obțină toate documentele obligatorii de la 1 noiembrie

Thumbnail

Clever anunță că oferă sprijin gratuit șoferilor și companiilor de transport alternativ pentru obținerea autorizației pentru transport alternativ, a copiei conforme pentru mașină și a ecusonului de transport alternativ pentru aplicația Clever. Documentele sunt obligatorii pentru funcționare începând de astăzi, 1 noiembrie, conform Ordonanței de urgență nr. 49/2019 privind activitățile de transport alternativ cu autoturism și conducător auto.

lever, împreună cu o echipă de juriști profesioniști, vor realiza gratuit verificarea documentelor, vor prelua dosarele complete de la șoferi și de la companiile de transport și le vor depune la Autoritatea Rutieră Română (ARR) pentru autorizare. În plus, echipa Clever se va ocupa și de ridicarea autorizațiiei, a copiei conforme și a ecusonului pentru șoferii care aleg să ceară sprijinul companiei în acest proces.

Clever a obținut aviz tehnic permanent ca operator al platformei digitale de transport alternativ de la Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, obligatoriu de la 1 noiembrie pentru funcționarea platformelor care oferă servicii de transport alternativ.

Pentru a beneficia de sprijin în procesul de autorizare pentru transport alternativ, șoferii și companiile de transport pot contacta echipa Clever la numărul de telefon 0740.269.333 sau la adresa de email go@clevergo.ro, de luni până vineri, între orele 09:00-19:00.

Clever are în prezent peste 30.000 de șoferi înregistrați, atât pentru serviciile de taxi, cât și pentru cele de transport alternativ.

Parallax

Vizualizari
405
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri