Redacția StartupCafe.ro

Chatbot-ul Bing este disponibil în browser-ul Edge

Microsoft edge

Browser-ul Edge oferă acces la chatbot-ul Bing, care poate fi folosit pentru a găsi răspunsuri la întrebări, a realiza căutări online, a scrie şi a rezuma articole, printre altele, potrivit News.ro. 

Disponibil până acum doar în versiunea dev, chatbot-ul Bing poate fi acum folosit în versiunea finală a browser-ului Edge, unde are dedicată o bară laterală.

În cea mai nouă versiune a browser-ului Edge, bara laterală care facilitează accesul la chatbot-ul Bing poate fi deschisă apăsând noul buton Bing, plasat în colţul din dreapta sus al ferestrei.

Din bara laterală, utilizatorii pot pune întrebări chatbot-ului Bing, la fel cum se procedează cu ChatGPT. Întrebările şi răspunsurile pot fi inclusiv în limba română, iar răspunsurile sunt însoţite de link-uri către surse.

Acelaşi chatbot poate fi pus să compună texte precum e-mail-uri, scrisori sau postări pe blog. De asemenea, acesta poate rezuma texte lungi, inclusiv articole web.

Unele din acţiunile botului pot fi legate de pagina web deschisă în browser. De exemplu, funcţia de rezumare poate fi comandată în legătură cu pagina deschisă, fără a oferi bot-ului vreun link.

Noua facilitate este disponibilă pe Windows şi Mac, oferind indicii despre felul în care Microsoft va implementa funcţiile de AI şi în celelalte produse ale companiei, precum aplicaţiile de birou.

Parallax

Vizualizari
186
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.598
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.95

publishing: 3.1

expertise: 0.09

rating: 1.598

Articole publicate : 976
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri