Adi Iacob

Bolt reduce comisionul la 0% pentru șoferii din București

Thumbnail

Rivalul european al Uber, aplicația de ride-hailing Bolt (cunoscută anterior ca Taxify), reduce la 0% comisionul pentru șoferii din București.

“Șoferii sunt elementul central al afacerii noastre și dorim ca ei să-și maximizeze veniturile, pe lângă beneficiile Bolt deja existente. Credem că această măsură este foarte valoroasă pentru șoferi, care vor fi mai mulțumiți, ceea ce va duce și la creșterea gradului de satisfacție a clienților. (...) Prin acest nou stimulent dorim să atragem mai mulți șoferi pe platforma noastră și să încurajăm concurența pe piață. Mai mulți șoferi înseamnă reducerea timpului de așteptare pentru clienți, acesta fiind un element cheie care ne permite să fim eficienți și să le oferim pasagerilor și șoferilor noștri ceea ce ei își doresc: un serviciu rapid, sigur și convenabil”, a declarat Cristian Sălceanu, operations manager în cadrul Bolt.

Startup-ul eston Bolt a fost înființat în august 2013 sub numele de Taxify, la Tallinn, Estonia, de frații Markus și Martin Villig. Este una dintre platformele de transport care cresc cel mai repede în Europa și Africa, având printre investitori companii precum Daimler, Didi Chuxing, Korelya Capital, dar și pe Taavet Hinrikus, co-fondator al TransferWise. 

Bolt are 25 de milioane de utilizatori înregistrați în peste 30 de țări din lume. În România, aplicația operează în prezent în trei orașe: București, Cluj-Napoca și Timișoara.

Parallax

Vizualizari
2373
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri