Redacția StartupCafe.ro

Bloomberg: Twitter le-ar cere unora dintre angajații concediați să se întoarcă la job

Thumbnail

Twitter a concediat vinerea trecută o parte din personalul său, după ce Elon Musk a preluat rețeaua socială pentru suma de 44 miliarde de dolari, însă acum compania ar cere unor „zeci de angajați” disponibilizați să se întoarcă la locul de muncă, potrivit Bloomberg, citat de News.ro. 

Unii dintre cei cărora li se cere să se întoarcă au fost disponibilizaţi din greşeală. Alţii au fost lăsaţi să plece înainte ca managementul să-şi dea seama că munca şi experienţa lor ar putea fi necesare pentru a construi noile caracteristici pe care le prevede Musk, se arată în articol, citând oameni familiarizaţi cu măsurile.

Twitter a concediat recent 50% dintre angajaţii săi, inclusiv angajaţii din echipa de încredere şi siguranţă, a declarat Yoel Roth, directorul pentru siguranţă şi integritate companiei, într-un tweet, la începutul acestei săptămâni.

Tweeturile personalului companiei de social media au spus că echipele responsabile de comunicaţii, curaţarea conţinutului, drepturile omului şi etica învăţării automate se numără printre cele unde au acvut loc restructurări, la fel ca unele echipe de produs şi de inginerie.

Twitter şi-a actualizat sâmbătă aplicaţia din App Store, a Apple, pentru a începe să taxeze 8 dolari pentru marcajele albastre de verificare, în prima revizuire majoră de către Musk a platformei de socializare.

Twitter nu a răspuns imediat solicitării de comentarii a Reuters.

Parallax

Vizualizari
177
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.586
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.91

publishing: 3.1

expertise: 0.07

rating: 1.586

Articole publicate : 886
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri