Denisa Crăciun

Avon confirmă lansarea programului său pentru antreprenorii români care vor să-și deschidă afaceri în franciză

magazin AVON

Avon, companie americană de parfumuri, cosmetice, bijuterii și alte produse din industria frumuseții, a confirmat marți lansarea programului său pentru antreprenorii români care vor să-și deschidă o afacere în franciză.

„Ca parteneri ai francizei, antreprenorii vor accesa un model de business solid și coerent, cu sprijin în alegerea locației, dezvoltarea unui branding eficient, sesiuni de training și asistență în lansarea, promovarea și administrarea afacerii”, transmite Avon, marți, printr-un comunicat către StartupCafe.ro.

Antreprenorii interesați pot completa acest formular și vor fi contactați ulterior.

Despre noul program Avon pentru antreprenori români am mai scris pe StartupCafe.ro, când spuneam că aceștia pot opta fie pentru un format de magazin, fie pentru un stand insulă comercială.

„Magazinul operat în sistem franciză beneficiază de un portofoliu de produse dedicat exclusiv pentru mediul de retail, astfel încât să poată oferi clienților o gamă variată și adaptată la nevoile acestui segment. Acest lucru este întregit de promoții și campanii personalizate, create strategic pentru a atrage și fideliza clienții din cadrul francizei de retail”, susține Avon.

Pe parcursul parteneriatului, compania oferă antreprenorilor suport complet în ceea ce privește asistența operațională și management.

Parallax

Vizualizari
187
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri