Denisa Crăciun

Aplicația Uber mai intră într-un oraș din România. Al 17-lea pe lista sa

Thumbnail

Aplicația Uber își lansează serviciile de transport la cerere și în Alba Iulia și ajunge, astfel, să fie prezentă în 17 orașe din România.

Din martie 2022, aplicația, care contectează pasageri și șoferi, a intrat și în Râmnicu Vâlcea.

În total, Uber este prezentă în 17 orașe din România: București, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea, Brăila, Sibiu, Buzău, Bacău, Râmnicu Vâlcea și Alba Iulia.

Până la data de 8 mai, utilizatorii din Alba Iulia vor avea curse gratuite în aplicație, pentru călătorii de până la 11 lei, folosind codul HELLOALBA.

„Ne bucurăm să lansăm Uber în Alba Iulia, unul dintre cele mai mari și vizitate orașe din partea de vest a țării. Credem că oamenii și turiștii deopotrivă se vor bucura de soluții pentru transport pentru distanțe mai scurte, dar și de o experiență mai ușoară a călătoriilor intraurbane. Tehnologia și mobilitatea sunt accesibile la o apăsare de buton, iar locuitorii orașului sunt deschiși la a explora noi posibilități și alternative de transport. Acum că locuitorii beneficiază de serviciul Uber, vrem să devenim o soluție tehnologică de încredere pentru momentele în care au nevoie să călătorească”, spune Ana Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber România. 

La fel ca în celelalte orașe din România, în Alba Iulia Uber colaborează doar cu șoferi licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor.

Uber se lansează cu serviciul UberX, oferind acces la călătorii sigure, cu timp de așteptare de doar câteva minute.

Pasagerii din Alba Iulia beneficiază de o serie de opțiuni disponibile în aplicația Uber, printre care și accesul la informații despre șofer, afișând fotografia acestuia alături de rating, modelul și numărul mașinii.

Pasagerii pot urmări cursele în aplicație, atât înainte de sosirea mașinii la locul de preluare, cât și în timpul călătoriei, și pot trimite statusul acesteia unui contact de încredere.

Aplicația Uber este prezentă în peste 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe. 

Parallax

Vizualizari
779
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri